1. Hondenpension BDG-Care vangt occasioneel beagles op. Ons uitgangsidee is de roedelmethode, waarbij de hond geïntegreerd worden in het gezin als onderdeel van de roedel. Hij leert zijn plaats op een duidelijke manier kennen, wat voor de hond in kwestie een enorme zekerheid biedt. Dit uit zich automatisch in aangepast en voor ons mensen gewenst gedrag.

2. Halen en terugbrengen
a. Komt uw hond voor de eerste keer bij ons logeren, dan is het verplicht dat uw hond eerst bij ons op bezoek komt. Maak hiervoor een afspraak met ons.
b. Wat moet je zeker meebrengen? – Het Europees paspoort of vaccinatieboekje. Zonder dit document kunnen wij uw hond niet opnemen. – Eventuele medicijnen met een korte beschrijving. – Voldoende voer. – Halsband/tuigje met leiband
c. Wanneer brengen en terughalen: zoals afgesproken

3. Verplichte inentingen
Denkt u vooraf aan alle verplichte inentingen, de inentingen mogen minimaal 10 dagen en maximaal 11 maanden oud zijn. Voor alle inentingen geldt dat zij tijdens het verblijf niet mogen verlopen. Wij verwachten tevens dat uw hond onlangs een pipetje tegen teken en vlooien (of een hiertoe bestemde halsband) gehad heeft.

4. Verblijf
Uw hond verblijft bij onze beagles. Breng best een eigen mandje en/of bench mee, dekentje of speeltje is toegestaan.

5. Eten
Uw hond krijgt eten op tijdstippen zoals hij/zij het gewend is. Geef aan ons door hoeveel uw hond gewoonlijk krijgt. Tussendoor krijgt hij/zij van ons nog de nodige tussendoortjes.

6. Dierenarts
Het kan voorkomen dat uw hond tijdens het verblijf bij ons ziek wordt. Wij raadplegen dan uw eigen dierenarts of onze dierenarts, zoals aangegeven is in de overeenkomst. Kosten worden hiervoor uiteraard in rekening gebracht. Indien de hond een dierenarts nodig heeft door een ongelukje of een verwonding in het verblijf, dan zijn de kosten van de dierenarts voor BDG-Care. Verder gaan wij ervan uit dat de hond geen parasieten huisvest en ontwormd is. Indien tijdens het verbliijf blijkt dat uw hond vlooien of wormen heeft, zullen wij uw hond op uw kosten ontvlooien of ontwormen.

7. Wandelen
Tijdens het verblijf wordt er minstens éénmaal met uw hond gewandeld en dit ongeveer gedurende een uur. In tussentijd loopt uw hond vrij rond in de berging, oprit en/of het BDG-beaglebos.

8. Logeerkosten
De prijs is per hond, per nacht, exclusief voer:
* 10 euro per overnachting in 2019, 15 euro per overnachting in 2020.
* 7 euro voor een dagverblijf in 2019, 10 euro voor een dagverblijf in 2020.
De betaling dient als volgt te gebeuren: 50% bij de reservatie (dan is uw reservatie definitief!) op het rekeningnummer BE77-7351-0664-7242 op naam van Hoessels Marijke, en het resterende saldo bij het brengen van de hond. Vermeld bij de overschrijving steeds de naam van uw hond en de periode van verblijf.

9. Annulatie
Annulatie tot 10 dagen voor de eerste verblijfsdag geeft recht op een teruggave van 90% van het voorschot en dit om gelijk welke reden. Annulatie minder dan 10 dagen voor de eerste verblijfsdag geeft recht op een teruggave van 50% van het voorschot en dit enkel bij medische redenen (dokterattest vereist) of een sterfgeval binnen de familie (overlijdensbericht vereist). Annulatie op de dag van het brengen geeft geen recht meer op teruggave van het voorschot. Vervroegd onderbreken van het verblijf wordt geregeld bij het afhalen.